Adrijana Lima pokušala sakriti svoj burni ljubavni život: Muškarce uvlačila u ljubavni trougao

Objavljeno: 12.6.2018.


Manekenka Adrijana Lima (Adriana Lima), bivša supruga Marka Jarića, otkad je ostavila poznatog košarkaša, niže skandal za skandalom.
 Iako mnoge pokušava sakriti od javnosti, to joj baš i ne polazi za rukom. Inače, ova ljepotica danas slavi 37. rođendan, prenosi “Kurir”.

Lima je, nakon razvoda od Marka Jarića 2014. godine, bila na meti brojnih špekulacija. Povezivali su je sa glumcem Skotom Estvudom, voditeljem i producentom Rajanom Sekrestom, ali i Džulijanom Edelmanom. 

To nije sve, ovu ljepoticu su povezivali i sa sportistima, ali ovog puta nije riječ o košarkašima. Navodno je bila u vezi s igračem američkog fudbala Metjuom Harvejom, i bejzbol igračem Džoem Tomasom.

Pričalo se da je Lima većini slomila srca, ali i da je pojedine muškarce uvlačila u ljubavni trougao.

Međutim, pravi skandal nastao je kada su se nakon Adrijanine potvrde da je u vezi sa turskim piscem Metinom Harom u javnost isplivale nove informacije. Strani mediji tvrde da je sve dobro smišljena laž.

Pojavile su se tvrdnje da je sve dobro organizovana obmana kako bi se promovisao novi rad turskog pisca, a Adrijana Lima je, navodno, pristala na ulogu njegove djevojke jer imaju zajedničkog prijatelja producenta koji Metinu želi pokrenuti ozbiljnu karijeru, a Lima mu duguje uslugu.

Zgodna Lima je prošle godine boravila u Crnoj Gori s bivšim suprugom Markom Jarićem, a odmah su počele špekulacije da je par obnovio stare strasti.

Oni su tada ljetovali sa kćerkicama, a nikom nije bilo jasno kako je to prihvatio njen navodni dečko, kao i šta se dešava sa njihovom romansom. Bilo kako bilo, očigledno je da su Marko i Lima ostali u dobrim odnosima, a njen buran ljubavni život izgleda će i dalje puniti medijske stupce.

Izvor: Kurir

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *