Rusi dočekali “Orlove” – jedna boja, jedna vera, jedna krv

Objavljeno: 11.6.2018.


Fudbaleri Srbije stigli su u Kalinjingrad u ponedeljak popodne, gde će im u obližnjem Svetlogorsku biti baza tokom Svetskog prvenstva.
Selektor Mladen Krstajić i njegov tim predvode 23 momka koji će posle osam godina opet predstavljati Srbiju na najvažnijoj fudbalskoj smotri.

U Rusiji će grb Srbije braniti golmani StojkovićDmitrović Rajković, defanzivci RukavinaKolarovRodićIvanovićSpajićTošićVeljković Milenković, vezisti MilivojevićMatićGrujićLjajićMilinković-SavićTadićKostićŽivković Radonjić, te napadači MitrovićPrijović Jović.

Dvadesettrojicu najboljih srpskih fudbalera je u Klinjingradu dočekalo i nekoliko ruskih navijača, među kojima su se izdvojili Ženja i Kostja sa srpsko ruskim zastavama na kojima je dominirao natpis “Jedna boja, jedna vera, jedna krv”.

Autobus koji je prevozio reprezentativce od aerodroma do hotela brendiran je oznakama Svetskog prvenstva, sa zastavom Srbije na staklima.

Dužinom puta od aerodroma do hotela u kom je smešten nacionalni tim, nalazi se bilbord sa porukama dobrodošlice reprezentaciji Srbije.


Baza reprezentacije Srbije nalazi se u mestu Svetlogorsk, koje je udaljeno oko 40 kilometara od aerodroma, sa kog će dva puta tokom grupne faze odlaziti na utakmice.

Oko hotela Rojal Falke u kom su smešteni srpski fudbaleri nalazi se za takve prilike uobičajeno veliki broj policije.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *