Ostvarila joj se najveća želja: Trudna Ivana Selakov

Objavljeno: 10.6.2018.


Poznata pevačica Ivana Selakov i njen verenik Predrag Mirković konačno će se ostvariti u ulozi roditelja, posle više godina borbe za potomstvo, piše Kurir.
Tokom aprila ove godine Ivana se podrvrgla vantelesnoj oplodnji koja je uspela i, ako sve bude u najboljem redu, porodiće za sedam meseci.


– Za dve nedelju ću moći da dajem komentare na tu temu – kratko je rekla Ivana za “Kurir”.

Ona je o svojoj želji da postane majka govorila nedavno.

– Ušla sam u proceduru vantelesne oplodnje. To je jedan proces koji je malo dosadan u smislu da žena mora da prima hormone svaki dan. To je ogromna količina injekcija, preko 250 moram da primim. Super podnosim –
rekla je Ivana pre dva meseca, ističući da naporan proces lakše podnosi zahvaljujući vereniku kojem će uskoro izgovoriti sudbonosno “da”.


– Biće svadba. Da li će biti klasična svadba ili samo registracija, videćemo. Mnogo svadbi sam pevala u životu i videla neka od najlepših venčanja, tako da sam uživala na tim lepim veseljima i možda sam se na neki način istrošila i proživela svadbe više puta, pa za svoju još razmišljam. Jedan dan ustanem i želim samo da se registrujem, a onda sutradan kažem sebi “Ne, ipak ćemo napraviti svadbu”. Nisam još načisto – izjavila je pevačica.

Izvor: Kurir

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *