Google Pixel 3 XL prototip sugeriše dizajn telefona

Objavljeno: 9.6.2018.


Tokom prethodnih dana i nedelje počelo je da se pojavljuje sve više vesti i glasina o Google Pixel 3 i 3 XL telefonima, koji se zvanično očekuju ove jeseni. Prema navodima, veći model (XL) će imati izrez u ekranu, dok manji model neće implementirati ovaj trend.
Sada najnovije fotografije, koje uživo prikazuju Google Pixel 3 XL prototip, potvrđuju potencijalni dizajn dolazećeg telefona. Primetan je izrez u gornjem delu ekrana, kao i nešto veći donji okvir. Kada je poleđina u pitanju, telefon dosta podseća na Pixel 2 XL, a jedina razlika je senzor smešten između kamere i LED blica.

Displej je prilično dugačak, a sa svake strane slušalice se nalaze dva okrugla otvora koji liče na kamere. Za sada nije poznato da li su u pitanju dva senzora za kamere s prednje strane ili je jedan namenjen funkciji otključavanja preko crta lica (face unlock).

Prototip sa fotografija ima 4GB RAM-a i 128GB skladišnog prostora. Pretpostavka je da će Google Pixel 3 XL koristiti Snapdragon 845 čipset. Naravno, očekuje se i Android P verzija operativnog sistema.

Izvor: GSMArena

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *