Uvertira za koncert: Željko Joksimović objavio spot za novu pjesmu „Ponijelo me“

Objavljeno: 8.6.2018.


Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora, Željko Joksimović, nedavno je objavio novi singl pod nazivom „Ponelo me“, a sada je i izbacio spot za ovaj letnji hit.
U susret jubilarnom 1000. koncertu koji će održati 16. juna, od 20:30 časova, na stadionu Tašmajdan, Željko je odlučio da publiku obraduje novom pesmom i spotom koji je pre par dana snimio na jednom beogradskom splavu na Savi.

-Ovo je pesma uz čije zvuke je žurka zagarantovana i bez koje leto neće moći da prođe. Tako je i nama bilo na snimanju spota. Sjajna atmosfera, druženje i zabava sa ekipom tik uz vodu. Šta više možemo poželeti u ovim toplim letnjim danima. Vidim da već mnogi znaju reči pesme i zato jedva čekam da zajedno sa mojom dragom publikom zapevam „Ponelo me“ na predstojećim koncertima u Beogradu 16. juna i Nišu 23. juna, rekao je Željko Joksimović.


Melodiju i produkciju novog singla koju će publika imati priliku da čuje uživo za nešto više od nedelju dana, uradio je Željko, dok je tekst napisala Aleksandra Milutinović.

-Pripreme za koncert su u toku. Svakodnevno radimo jer pripremamo veliki pop spektakl za publiku. Neću mnogo da otkrivam, ali mogu da kažem da sve koji dođu očekuje sjajan provod, istakao je poznati muzičar.

Izvor: Hellomagazin

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *