Savić okuplja reprezentativce – četrnaestorica iz domaće lige

Objavljeno: 8.6.2018.


Selektor reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je spisak vaterpolista koji će trenirati u Beogradu i pripremati se za naredna takmičenja.
Srpski vaterpolisti spremaće se od 10. do 14. juna na bazenu Zavoda za sport i medicinu sporta u Košutnjaku, a potom nastaviti pripreme u Kranju kada će se priključiti i ostali reprezentativci posle Fajnal-ejta Lige šampiona u Đenovi.

Čak njih 23 su pozvana, među kojima sedmorica iz prvaka Srbije Partizana (Rističević, Tomić, Vučinić, Radonjić, Janković, Lukić i Lazić), a petorica iz Crvene zvezde (Dobožanov, Tankosić, Stojanović, Asanović i Toholj), a iz domaće lige su još Filipović (Vojvodina) i Velkić (Šabac).

Na spisku za rad u Beogradu su:

Dimitrije Rističević, Petar Tomić, Đorđe Vučinić, Nikola RadonjićMarko JankovićNikola Lukić, Đorđe Lazić (Partizan), Lazar DobožanovVeljko TankosićOgnjen Stojanović, Mateja AsanovićVeljko Toholj (Crvena zvezda), Radoslav Filipović (Vojvodina), Petar Velkić (Šabac), Nemanja Vico (Triestina), Sava Randjelović, Nemanja Ubović (OSC), Stefan MitrovićNikola Jakšić(Ferencvaroš), Gojko Pijetlović (Oradea), Duško Pijetlović, Gavril Subotić(Dinamo), Radomir Drašović (Sport Menadžment Verona).

Foto: Getty

Izvor: Tanjug

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *