Novi video: Pogledajte kako je učenik nokautirao profesora

Objavljeno: 8.6.2018.


Dražen Laljek, potparol policijske stanice Koprivničko-križevačke, potvrdio je kako je zaprimljena dojava i da je jedna osoba povrijedjena, a u toku je i kriminalističko forenzičenje nakon kojeg će biti poznati detalji
Na maturskoj zabavi u školi učenika u privredi  u Koprivnici učenik je šakom lupio profesora, a ePodravina sad donosi i video udarca.

Podsjetimo, nakon par sati veselja i zabave, u srijedu oko tri ujutro, na proslavu je pozvana hitna medicinska pomoć. Naime, jedan od profesora škole dobio je šakom u glavu, a udarac mu je zadao jedan od učenika, javlja ePodravina.

– Profesor je popio i počeo je skidati majicu. Već je nekoliko puta pao prije toga zbog alkohola. Učenici su to krenuli snimati, a njega je to razljutilo i gurnuo je jednog učenika, al on nije čak ni pao, malo je zateturao. Onda je učenik njemu odlučio vratiti pa ga je udario šakom. To se dogodilo unutra, a nakon toga su se učenici međusobno vani potukli, dok je povrijeđeni profesor krvav sjedio na klupi i čekao hitnu pomoć – doznaje ePodravina od svjedoka.

Pozvana je hitna pomoć i policija, a ovaj portal neslužbeno saznaje da je nastavnik imao i veću količinu alkohola u krvi.

Iz policije su nam u petak samo potvrdili da još uvijek traje kriminalističko forenzičenje vezano za ovaj slučaj.

Neslužbeno doznajemo da se 50-godišnji profesor još nalazi u bolnici. Iako težina poveda nije poznata, pretpostavlja se da bi mogla biti riječ o težim ozljedama.

Foto: Screenshot/ePodravina

Izvor: 24sata

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *