Hrvati divljaju na Fejsu zbog turbo-folk TV-a: “Bože sačuvaj, šta je s ovom us*anom Hrvatskom?”

Objavljeno: 7.6.2018.


U ZAGREBU će uskoro s emitovanjem početi turbo-folk televizija ExTRA TV, a društvene mreže već su preplavili komentari Hrvata koji i nakon golemog uspjeha prvog zagrebačkog ,,cajkaškog” radija pokušavaju nekoga uvjeriti u to da ne slušaju narodnjake.
Ovo su samo neki od komentara na Facebooku nakon vijesti o narodnjačkoj televiziji. Komentare prenosimo u obliku u kojem su i napisani.

“Pa dobro koji je kurac sa ovom usranom hrvatskom prvo radio naronjaci sad i na tv u pa nek idu u tri pizde materine oni i narodnjaci ja bi to zabranio te cetnike pustaju na radio a imamo svoje pjesme i tako dobre one stare a ne ovo cetnicko smece to samo ima u blesavoj hrvatskoj drzavi nabijem je na kurac ovu drzavu nek propadne do kraja eto zavladalli i cetnici na radiu uzas nemam rijeci”

“O pas vam jebo mater… ovo je Hrvatska, a ne neka istočno-Europska vukojebina. Sad će me opet stoka blokirat na 3 dana, ali tko im j. mater”

“A,Marku Perkoviću nedate da pjeva ZA DOM SPREMNI…nedaju mu oni koji nisu nikada ni bili spremni…”

“Dobro jeste li vi normalni??? Prvo Turci a sad jos i ovi turbofolkasi bez mozga?? Boze sacuvaj”

“E moja hrvataka u sta si se pretvorila…ko voli nek izvoli”

“Zasto smo se borili!!?”

“Tonemo. U svim segmentima. Sve dublje i dublje. Ima li dna?”

“Sramota i uzas…”

“Majko moja ako smo mi u normalnoj državi.Sramota”

“A brale…ne mogu virovat vlastitim očima…”

“Ovo je bolesnoooooo”

I dok se Hrvati tako čudu čude te psuju i negoduju, njih 52 posto u našoj je anketi reklo da će sigurno gledati narodnjačku televiziju, a 19 posto je odgovorilo da će je možda pogledati s društvom.

Radio stanica Extra FM s radom je počela početkom maja, a prvih dana emitovanja bila je toliko slušana da se njihov livestream rušio zbog prevelike posjećenosti.

Za preopterećenje servera je bila zaslužna playlista koju možete vidjeti ispod.

“Hvala vam ljudi. Rijetko kad nemam teksta, a ovo je jedan od tih trenutaka. Toliko pozitive i dobre vibre davno nisam upila”, napisala je na Instagramu Ecija Ivušić, jedna od voditeljki na novom radiju.

Bez teksta na prve reakcije ostala je i druga voditeljka, Paula Sikirić.

Sudeći prema reakcijama na stranici live streama, Extra FM sluša se od Norveške do Istre, a zasad, uprkos pokojem lošem komentaru, drži ocjenu 4,8 od mogućih 5.

(Index)

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *