Kort marketi otvorili novi Super Kort Starčevica u Banjaluci

Objavljeno: 1.6.2018.


Fructa Trade – Kort marketi nastavili sa širenjem maloprodajne mreže i otvorili 37. po redu Kort market – Super Kort Starčevica u Banjaluci.
Kort marketi, jedan od vodećih domaćih trgovačkih lanaca, koji se nalaze u sastavu kompanije Fructa Trade proširili su svoju maloprodajnu mrežu otvaranjem 37. po redu marketa Super Kort Starčevica. Super Kort Starčevica se nalazi na adresi Kosovke djevojke 4, u novom i moderno opremljenom prostoru na površini od 500 kvadratnih metara i sa obezbijeđenim parkingom. Kort marketi su poznati po svojim izuzetno povoljnim cijenama i odličnoj ponudi te će tako i Super Kort Starčevica svakodnevno  svojim kupcima da nudi svježe meso, voće, povrće, gotova jela, odlične pekarske proizvode, veliki izbor proizvoda poznatih proizvođača, ali i prepoznatljivih brendova iz vlastite proizvodnje kompanije Fructa Trade.

„Fructa Trade – Kort marketi odavno su prisutni na području Banjaluke, koja je izuzetno važno tržište za nas te danas sa ponosom otvaramo naš 37. market ukupno, a 6. po redu u Banjaluci. Na ovaj način širimo i našu veliku Fructa Trade porodicu te je posao u novom marketu dobilo 22 Banjalučana. Veoma smo prepoznatljivi u Banjaluci jer kupcima nudimo jako povoljne cijene, odličnu ponudu poznatih brendova, stalne akcije, nagradne aktivacije i razna dešavanja. Starčevica je jedno od najvećih banjalučkih naselja, drago nam je da ćemo od sada biti prisutni tu i, nadamo se, zadovoljavati potrebe naših komšija sa adekvatnom ponudom. Povodom otvaranja spremili smo odličnu akciju koja traje do 8.6. i koju našim kupcima toplo preporučujemo da provjere, kao i naše redovne i vikend akcije po znatno sniženim cijenama. Na dan otvaranja smo spremili i posebno druženje za naše najmlađe komšije, brojne degustacije i promocije, kao i specijalno nagrađivanje kupaca, tako da sve generacije imaju razloga da nas posjete i mi im se radujemo i želimo dobrodošlicu“, izjavili su u Fructa Trade.

Domaća kompanija Fructa Trade je takođe i jedna od najvećih proizvodnih kompanija u zemlji, pored maloprodajnog lanca Kort marketa i veleprodaje koje ima u svom sastavu. Osnovana je davne 1995. god u Derventi. Iz proizvodnih pogona kompanije izlaze neki od najpoznatijih domaćih brendova kao što su: Tomico kečapi, majoneze, dodaci jelima, ulje, tjestenine i sl, RD caffe – domaća kafa raznih aroma i espreso, Fruktako sokovi, Tomesko suhomesnati program, robna marka Lider, Topingo slatki program i Flora, a zapošljava preko 1.000 radnika.  Lanac Kort marketa je raširen u skoro svim većim gradovima u zemlji, te se odnedavno širi i u susjednoj Srbiji.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *