Xiaomi Mi 8 prodajno pakovanje potvrđuje dve kamere, dual-GPS modul

Objavljeno: 27.5.2018.


Nakon svih informacija i fotografija, koje su procurele prethodnih dana i nedelja, ostaje da se vidi da li je kompaniji Xiaomi ostalo išta novo da predstavi kada je u pitanju dolazeći Mi 8 telefon, koji će biti prezentovan 31. maja.
Sada su se pojavile i fotografije prodajnog pakovanja telefona. Sama kutija ne otkriva previše, ali potvrđuje deo hardvera koji se do sada pojavljivao u procurelim informacijama. Tu je očekivani Qualcomm Snapdragon 845 čipset, zajedno sa 6GB RAM-a i 64GB internog skladišnog prostora (ranije je pomenuto postojanje i 128GB verzije).

Još jedna funkcija, koja je istaknuta na kutiji, jeste GPS koji stiže kao dual-GPS modul. Ovo je, prema svemu sudeći bitna prodajna stavka telefona, jer je uključena i u reklamnom posteru za telefon.

Kutija takođe daje jasnu potvrdu postojanja sistema sa dve kamere na poleđini, a jedan senzor je okarakterisan kao 20MP, što je u skladu sa ranijim glasinama. Pakovanje pominje i postojanje USB Type-C kabla, kao i “USB-C to Audio” dongla. Ovo sugeriše da neće biti 3.5mm priključka, ali ni ovo nije iznenađenje jer ni prethodni Mi 6 model nije imao ovaj port.

Na kraju, potvrđen je i M1803E1A broj modela, a ostaje nam samo da se nadamo da će kao tačne ispostaviti se i glasine o postojanju senzora otiska prsta u displeju i 3D opcije prepoznavanja lica.

Izvor: GSMArena

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *