“Jedan od dva najveća turnira na kojem ne igram”

Objavljeno: 18.5.2018.


Ognjen Kuzmić, reprezentativac Srbije i košarkaš Real Madrida, doputovao je u Beograd kako bi podržao svoje saigrače na Fajnal foru u Beogradu.
Kuzmić je zbog povrede kolena propustio gotovo čitavu sezonu, ali je sa timom došao u prestonicu Srbije gde će tokom vikenda biti završnica najelitnijeg košarkaškog takmičenja.

Od izveštača b92 Aleksandra Kovačevića. 

“Jeste, jedan od dva najveća turnira kojem prisustvujem, a na kojem neću igrati. Sada je drugačija situacija, pošto sam povređen”, rekao je Kuzmić za B92.net.

On je dodao da bi voleo da igra, ali da mu je svakako drago što je došao.

“Tu sam za ekipu, ovde su četiri najbolja tima, još se igra u Beogradu… Da mogu da pomognem momcima, bilo bi savršeno, ali sam i ovako srećan što sam tu”.

Kuzmić je već u drugom kolu aktuelne sezone pokidao ligament kolena.

“Nije mi drago što se desila povreda na početku sezone. To je deo sporta. Bolje možda i što se desilo sada, ako je moralo da se desi, nego za dve-tri godine – tada bi verovatno bio kraj karijere. Imam vremena da se vratim i ne mogu drugačije da razmišljam”.

Našem novinaru otkrio je i šta ga najviše muči u ovom periodu.

“Dosta je teže psihički sa povredom, nego fizički. Sada vraćam samopouzdabnje na fizičkom nivou, ali je psiha i dalje problem”, zaključio je Kuzmić za B92.net.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *