Hrana TEST: Izaberi omiljeni specijalitet – i saznaj kakav si!

Objavljeno: 18.5.2018.


Odijelo možda ne čini čovjeka, ali fleka na njemu dosta govori. Ako pripada jednom od ova četiri srpska gurmanluka serviraće vam bitne istine o vašoj ličnosti. Imate tri sekunde da izaberete sliku – 3…2…1!
Koje je vaše omiljeno jelo?

1. ĐUVEČ

Vi ste pogubljeno, smuljano, neodlučno stvorenje. Mora da na faksu niste znali koje ispite da prijavite, u ljubavi pojma nemate da li više volite bivšu, sadašnju ili komšijski Wi-fi. Megaloman ste. Kod vas ništa nema malo. Volite zdravu hranu, ali vas karakter nikada nije previše mazio, pa vas često mogu zateći kako u gluvo doba noći jedete pljeskavicu i posljednje mrvice svog dostojanstva.

2. PROJA

Tradicionalista. Dok se drugi slikaju sa fast food đakonijama, vi bi najradije na profilnu stavili proju u svoj njenoj veličanstvenosti. Ona za vas ima posebno mjesto u srcu i stomaku. Tip ste u društvu koga nikada ništa nije blam. Vezani ste za porodicu, a uglavnom ne volite konflikt. Zato, kada se pokačite – bijes u vama poraste kao vruće tijesto dok na kraju ne dobijete svoju slast. Nekim ljudima se kada su zaljubljeni stomak napuni leptirićima, a vama – čvarcima.

3.PIHTIJE

Ko ste vi, čovječe? Koliko godina imate? Gdje ste rasli? Pričajte nam o svom djetinjstvu. Kažu da pihtije idu sa godinama, ali i vi ste malo takvi. Uvijek ste voljeli društvo starijih a divili se mlađima. Ponekad imate osjećaj d je sve skučeno i stalno žudite za isprobavanjem novih stvari. Pomalo ste nestalni i skloni mijenjanju mišljenja ali kada zapnete za nešto strašno ste tvrdoglav. Najbolja ste osoba na svijetu kada neko stanovište treba da se brani, a najgora kada se neko kritikuje.

4.SARMA

Vedri, duhoviti i puni života, to je vaša vizit karta. Ali ispod svih tih osmijeha krije se tajna. Umijete da pobjegnete u svoj svijet i tu punite baterije. Zamotate se kao sarmica pod svoje ćebence i maštate o boljem sutra. A u međuvremenu se u sve miješate i obožavate da se slikate. Kada vam fotoaparat nije u ruci, onda je definitivno na tajmeru jer želite sve da ovekoviječite. Imate strah da nigdje nećete stići na vrijeme jer uvijek svuda kasnite, ali baš kao i sarma, gdje god stignete – rado ste viđen gost.

Izvor: Noizz

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *