Holivudski glumac u 60. godini postao otac

Objavljeno: 18.5.2018.


Holivudska zvezda, 60-godišnji glumac Alek Boldvin, i njegova 26 godina mlađa žena Hilaria po četvrti put su postali roditelji.
Američki glumac, najpoznatiji po filmovima Mission Impossible, Pearl Harbor i The Departed, 60-godišnjnji Alek Boldvin, vest o rođenju bebe saopštio je putem svog profila na Instagramu.

“Idemo ponovo”, šaljivo je napisao glumac ispod fotografije koja je zabeležena u bolnici dok je Hilarija otkrila da je “reč o dečaku, da je mališan savršen i da njegova težina iznosi 3 kg i 600 gr”.

Glumačka zvezda i njegova supruga su šest godina u braku i već imaju devojčicu Karmen Gabrijelu, koja ima četiri godine, dvogodišnjeg sina Rafaela i 20-mesečnog Leonarda (Lea).

Boldvin takođe ima 22-godišnju ćerku Ajrlend koju je dobio iz braka sa Kim Bejsinger.

Njegova izabranica Hilarija, koja je čak 26 godina mlađa od glumca, otkrila im je da su planirali četvrto dete, dok su im se prva tri jednostavno desila.

Zgodna fitnes instruktorka je sve vreme vodila računa o svojoj trudnoći, posebno o ishrani i vežbanju, a tokom svih devet meseci beležila je fotografije koje je delila sa pratiocima na Instagramu.

Alek sa sinom Leom za Noć veštica Foto: Guliver / Photo Cover
Alek sa sinom Leom za Noć veštica Foto: Guliver / Photo Cover

“Kroz četiri trudnoće sam pronašla ravnotežu i smirenost, prihvatila sam prirodne promene na svojem telu i naučila da se brinem o sebi. Znam da su te promene privremene i da ću jednom, kada rodim, ponovno pronaći onu sebe kakva sam kad nisam trudna”, otkrila je lepa Hilarija u nedavnom intervjuu, te istakla da je u tom periodu morala da vodi računa o deci i Aleku koji se oporavljao od operacije kuka.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *