WhoScored: Borjan i Le Talek u idealnom timu Lige Evrope

Objavljeno: 17.5.2018.


Golman Crvene zvezde Milan Borjan i odbrambeni fudbaler Damijen Le Talek našli su se u idealnoj postavi Lige Evropa, prema podacima portala “WhoScored”.
Golman Zvezde Milan Borjan je pet puta sačuvao svoju mrežu na osam utakmica, prosečno je imao 3,5 odbrana po meču, od kojih su neke bile ključne za rezultat, pa je stigao do prosečne ocene 7,20

.”To je veliko priznanje za mene i čini me srećnim. Naravno, sve to ne bih ostvario bez velike pomoći saigrača, pre svih kolega iz odbrane. Svako individualno priznanje je priznanje za ceo kolektiv, tako uvek gledamo na stvari”, rekao je Borjan.

Le Talek se našao u idealnih 11, a prosečno je beležio 6,3 ključnih intervencija po utakmici i imao je prosečnu ocenu 7,28.

“Odlično smo trenirali čitave sezone i to smo naplatili na terenu. Kada svi daju sve od sebe, iz kolektiva uvek iskoči i neki pojedinac, nekad sam to bio ja, nekada neko drugi. Hvala saigračima i hvala treneru na ovako lepoj sezoni”, rekao je Le Talek.

Za najboljeg igrača Lige Evrope naveden je Antoan Grizman iz Atletiko Madrida, sa prosečnom ocenom 7,91, a u idealnoj postavi su još Konrad Lajmer, Sotirios Papajanopulos, Domeniko Krišito, Ken Sema, Reom Frojler, Luis Alberto, Dimitri Paje i Nabil Fekir.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *