(VIDEO) POTUKLI SE SLOBA I KIJA! Ona ga uhvatila za vrat, on je gurnuo! ‘STOKO LAŽLJIVA, JEDVA ČEKAM DA TE VIŠE NIKAD NE VIDIM!

Objavljeno: 17.5.2018.


Noćas je u toku pitanja gledalaca došlo do najveće svađe između Slobodana Radanovića i Kristine Kockar. Ovi ukućani su razgovarali za stolom u dnevnoj sobi za vrijeme reklama, a zatim je nastao haos.
U jednom trenutku Kija je gađala Slobu flašom i lupala vratima od Bijele kuće, a obezbjeđenje je munjevito reagovalo zbog svega ovoga, ali i zbog gurkanja među njima. Supružnici su svoju svađu nastavili i u dvorištu, dok su njihovi cimeri bili u čudu kada su vidjeli šta se dešava jer se Kija i Sloba do sada nikada nisu ovako posvađali.

– Brate stefiće me srčka zbog tebe, zbog nerviranja. Što lažeš? Lažeš! Ajde ti iznesi šta smo pričali. Ajde ustani i sve reci! Što ne ustaneš? Ajde sada kada dođe voditeljka sve reci! Što ne kažeš ovo drugo o čemu smo pričali? Jao kako si jadan! To je suštinski zašto si ti ološ, zato je prevara tvoja najmanji problem za to što radiš sada i praviš budalu od mene! – govorila je Kija Slobi.

– Šta ja pričam? Aj pričaj više! Kakve stvari ja radim? Kakva srčka, nemoj ti meni da pominješ neke srčke! Ti si spremna na sve! Reci šta hoćeš, zabole me d*pe! Koje moje reči? Ja svoje stvari ovde priznajem. Ti možeš da lupiš bilo šta da sam ja izgovorio. Ti znaš da ja znam istinu, to je cela priča! Ti praviš budale od svih nas! – rekao je Radanović.

Ova posljednja rečenica Kristinu Kockar je jako pogodila, zbog čega je počela da viče na svog supruga i da mu cijepa crtež koji je u tom trenutku crtao dok su razgovarali, lupa vratima, poslije čega je došlo do gurkanja između njih.

– Ja pravim budale? Ja pravim? Hoću da cepam! Evo cepam! Degenerik si ti i lažov jedan, lažov! Crkni! Lažovčino što ne kažeš šta si mi pričao! Što ne kažeš? – vikala je Kija.

– Budalo jedna! Marš u pi*ku materinu, j*bem li ti mater lažljivu! Marš u pi*ku materinu, da ti j*bem mater ja lažljivu! G*vno jedno, ako progovorim neće te Dunav oprati – govorio je Sloba.

– Stoko jedna lažljiva! Mrzim te! Jedva čekam da te ne vidim više nikada! Ovde mene ljudi napadaju mesecima zbog tebe! Prevarantu! Gurnuo si me! Kako te nije sramota? Ti treba da kažeš, a ne ja! Stoko jedna lažljiva! Marš u pi*ku materinu! Trebala sam odmah u pi*ku materinu da te oteram! Stoko jedna! Ljubavi, nisam pričala ono što si mi pričao! Reci ti da sve priznaješ, neću ja da kažem! Ajde reci šta smo pričali! Neću da kažem, on treba da kaže! Pi*ko jedna! Boli me k*rac! On zna! Treba da te bude sramota! Volim te jadniče! Puši k*rac! Pomoli se još pet puta pred spavanje, trebaće ti! Ja ispadam bednica. Ja lažem, a ti naivan Sloba. Niko ne zna ono što smo pričali, niko! Ja hoću njega da čujem! Gadi mi se! – pričala je Kija.

Sve ovo gledala je i Luna Đogani, Slobina djevojka, zajedno sa ostalim ukućanima, a u jednom trenutku imala je i zanimljiv komentar.

– Ništa joj ne verujem. Ni njemu ni njoj.

Zatim se povela i polemika o tome da li oženjeni pjevač Slobodan Radanović ima sklonosti ka istom polu, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji je dostupan u nastavku ovog teksta.

(Svet)

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *