Kobi, šta Lejkersi treba da urade na draftu? Da pobijede

Objavljeno: 16.5.2018.


Bivši košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant imao je jasan odgovor za generalnog menadžera “Jezeraša” Roba Pelinku i Medžika Džonsona pred junski draft.
Lejkersi već nekoliko sezona ne znaju za pobede, a od šamopionkog tima s početka decenije odavno nema ni senke.

Loše igre donele su im nekoliko visokih pikova na draftu, ali se Diađelo Rasel nije snašao i otišao je u Bruklin, Brendon Ingram za sada ne pokazuje ništa od arsenala zbog kog su ga upoređivali sa Kevinom Durentom.

Od pikova prve runde prethodnih nekoliko godina Lejkersi su imali Lonza Bola na drugom mestu, tu je Džulijus Rendl, a Leri Nens Džunior je otišao u Ohajo i teško je da će se narednih sezona izgraditi kroz draft.

“Lejkersi treba da pobede. Da izaberu neke igrače koji će im pomoći da pobede”, rekao je Brajant za TMZ Sports i na pitanje da li treba dodati još nekog od braće Bol rosteru kazao “Ako će im to pomoći da pobede, što da ne”.

U junu će na draft izaći Lianđelo Bol, srednji od tri Bola. Njegov stariji brat Lonzo je prvu sezonu odigrao solidno, a Lejkersi su imali skor 35-47, ali za razliku od proteklih godina neće imati visokog draft pika.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *