OnePlus 6 će imati kameru koja će moći da se nosi sa rivalima

Objavljeno: 13.5.2018.


Najnoviji OnePlus 6 tizer ukazuje na kameru telefona, koja će se takmičiti sa nekim od najboljih koje su dostupne na tržištu.
Očekuje se da će OnePlus 6 biti predstavljen za nekoliko dana, a telefon će krasiti brojne karakteristike iz premijum segmenta, među kojima je i sistem sa dve kamere. Zahvaljujući najnovijem tizeru, izgleda da je kineska kompanija prilično samouverena kada su u pitanju fotografske mogućnosti novog telefona.

Korisnicima je na Twitteru ponuđen izazov da upare četiri fotografije sa uređajima kojima su snimljeni, a opcije su Google Pixel 2, Samsung Galaxy S9, Apple iPhone X i naravno, OnePlus 6. Gledano unazad, OnePlus kamere nisu bile među najboljima na tržištu, ali izgleda da ovogodišnji OnePlus 6 planira da to promeni.

Očekuje se da će dolazeći telefon imati 20MP glavni senzor na poleđini, sa f/1.7 otvorom blende. Pored ovoga, tu je sekundarni 16MP senzor, ali nije poznato za šta će biti zadužen. Najveći broj glasina sugeriše telefoto objektiv.

Pored poboljšane kamere, OnePlus 6 krase i druge premijum karakteristike: Qualcomm Snapdragon 845 čipset, 6GB/8GB RAM-a, 64GB/128GB skladišnog prostora, kao i Android 8.1 Oreo softver.

Izvor: PhoneArena

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *