Lenovo najavio nove pristupačne IdeaPad laptopove

Objavljeno: 12.5.2018.


Lenovo je objavio nove IdeaPad laptopove, koji stižu sa pristupačnom cenom i nude dobre karakteristike za uloženi novac.
Kompanija ističe da IdeaPad 330, 330S i 530S serije nude za svakoga po nešto. Laptopovi su dizajnirani kako bi pokrili svaki segment tržišta, a nude različit spektar specifikacija i funkcija.

Oni koji su u potrazi za najpristupačnijom opcijom, u ponudi imaju IdeaPad 330. Laptop ima početnu cenu od 250 dolara i biće dostupan u brojnim konfiguracijama, sa veličinama displeja do 17 inča i Full HD rezolucijom. Opcije procesora se kreću od Celeron Dual Core N4000 do osme generacije Intel Core i7 sa NVIDIA GeForce GTX1050 GPU-om.

IdeaPad 330S je za one koji zahtevaju veliku prenosivost. Dostupne konfiguracije kreću od 500 dolara, sa opcijama za Full HD 15-inčne ekrane, nude tastaturu sa osvetljenim tasterima, 2-vat stereo zvučnike uz Dolby Audio i drugo. Opcije procesora idu do osme generacije Core i7 uz NVIDIA GeForce GTX1050 grafičku kartu.

Na kraju tu je IdeaPad 530S, za one kojima je potreban moćan laptop. Sa početnom cenom od 800 dolara, ovaj model nudi najbolji dizajn i funkcije u novoj Lenovo ponudi. Kućište od ispoliranog aluminijuma u sebi ima 14-inčni Wide Quad HD displej, osmu generaciju Intel Core procesora i SSD skladište. Grafičke karte se mogu konfigurisati do NVIDIA MX130 ili MX150 diskretnih modela.

Svi novi Lenovo IdeaPad laptopovi imaju Windows 10 operativni sistem, kao i HDMI, Wi-Fi, USB Type-C, Rapid Charge i 4-in-1 čitače kartica.

Izvor: Ubergizmo

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *