Jelena Đoković prvi put odgovorila na optužbe da je kriva za Novakov krah!

Objavljeno: 10.5.2018.


Otkako se Novak Đoković suočio sa problemima u karijeri, odnosno otkad više nije prvi na ATP listi, javnost je pronašla glavnog krivca za to – njegovu suprugu Jelenu.
Prema tim optužbama, Jelena ga je “navela na zlo”, odnosno zbog nje više ne jede meso, pa nema snagu, posvetio se meditaciji i grljenju drveća, umjesto da bude ratnik na terenu, kakav je oduvijek bio. Ona je dugo ćutala o tome, da bi sada konačno progovorila, gostujući u jutarnjem programu na TV Prva.

Đokovići grle drvo
Đokovići grle drvo Foto: Noizz.rs

– Primarno, mi smo ljudi i grešimo. Nije mi prijatna ta uloga žene koja je na meti ljudi. Žena je i istorijski na različite načine bila mučena. Meni prija što sam jako bitan faktor u Novakovom životu, ali moja uloga u njegovoj karijeri je da mu budem ljubav i podrška. Koliko god oni meni dodeljivali tu ulogu da sam ja kriva za njegove poraze, mislim da to nema nikakve veze. Ja ne mogu da utičem na to, ja nisam ničim doprinela tome, ja mogu samo da radim na sebi i da se trudim da ne zavisim od tuđih mišljenja – zaključila je Jelena Đoković.

Izvor: Noizz.rs

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *