Savršena haljina za poseban dan!

Objavljeno: 7.5.2018.


Sajam proizvođača venčanica u Barseloni ove sezone je „izbacio” nežne, romantične venčanice sa cvetnim motivima, svedenih krojeva i linija, a opet raskošne i glamurozne.
SVAKE godine u ovo vreme u Barseloni se organizuje veliki sajam proizvođača venčanica, a kako je sezona venčanja u punom jeku, evo šta najpoznatiji svetski brendovi predstavljaju kao trend. Neke od najlepših žena sveta nosile su modele na velikoj reviji, a zaštitno lice kampanje za 2019. godinu je poznata manekenka Irina Šajk.

Barcelona Bridal Fashion Fair predstavio je najpoznatije svetske brendove, a predstavnica iz Srbije je Jelena Eraković, iz salona “Odiva” koja će nove modele ponuditi nevestama u Srbiji kako bi tog posebnog dana izgledale baš onako kako žele.

Vodeći proizvođači ove sezone “diktiraju” nežne, romantične venčanice sa cvetnim motivima, svedenih krojeva i linija, a opet raskošne i glamurozne. Ako ste baš ovog proleća rešile da stanete na “ludi kamen” pogledajte fotografije iz Barselone koje su ekskluzivno stigle za “Život plus”. Možda među njima pronađete svoju savršenu haljinu!

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *