Pobjednička četvorka na dramatičnom polufinalu Roma – Liverpul

Objavljeno: 4.5.2018.


Dragana Krsmanović, Mario Milosavljević, Irena Stamenković i Zoran Aleksić su uživo ispratili polufinale Lige šampiona između Rome i Liverpula u Rimu.
Oni su pobedili u kreativnom konkursu “Share the drama, share a Heineken”.

Našli su se među 70.000 navijača na “Olimpiku” i uživo gledali pobedu Rome 4:2, veliko razočarenje Rimljana i radost Liverpula zbog plasmana u finale i odlaska u Kijev.

“Gledanje jedne ovakve utakmice uživo na stadionu bio je neverovatan doživljaj za mene. Najbolji fudbal na svetu na samo nekoliko metara od nas, uz sjajnu energiju navijača sa tribina, učinili su da tih sat i po vremena svi zajedno upamtimo do kraja života“, istakao je Zoran Aleksić

Njegov doživljaj revanša polufinala podelili su i ostali učesnici “Share the drama, share a Heineken”. Konkurs nije gotov. Učešće je moguće do 13. maja, a prijavljeni imaju priliku da osvoje ekskluzivno gledanje finala Lige šampiona u Atini ili Beogradu.

Treba da kupe Heineken promotivno pakovanje, pošalju kod na Heineken Srbija Viber Public nalog, nakon čega stiču pravo da kroz originalni tekst ili fotografiju pokažu kako “šeruju” dramu povodom ovog omiljenog fudbalskog takmičenja.

Nešto malo više od tri nedelje navijače deli od velikog finala ovogodišnje drame omiljenog fudbalskog takmičenja kada će snage odmeriti Real Madrid i Liverpul, i boriti se za osvajanje titule Lige šampiona.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *