Milojević: Razgovaraćemo, jedno su želje, drugo realnost…

Objavljeno: 4.5.2018.


Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, rekao je da će u uskoro razgovarati sa upravom oko budućeg statusa i da će odluka o ugovoru biti doneta “vrlo brzo”.
Milojević ima ugovor do kraja sezone i njegov budući status je jedna od glavnih tema u i oko Crvene zvezde.

“Nisam razgovarao, razgovaraću narednim danima. Ne želim da izbegnem odgovor. Nije to po mom karakteru da to bude tema broj jedan i ne bih voleo da to bude tako”, rekao je Milojević, ali nije precizirao kada će odluke biti.

“Razgovaraćemo o svemu, odluku ćemo doneti vrlo brzo. Ne mogu ništa više da kažem o svemu tome”, jasan je je Milojević.

Zvezda je postala šampion Srbije tri kola pre kraja prvenstva, nešto za šta zasluge u velikoj meri idu upravo Milojeviću.

“Odrasli smo ljudi, razgovaraćemo i videti. Zbog moje Crvene zvezde, neću dovoditi u cajtnot. Jako sam studiozan i ima puno stvari koje želim da znam. Ako u nešto verujem, verujem. Neću ostati da bih ostao, ako neke stvari ne mogu da budu. Nisam tip koji voli da priča velike stvari. Titula je bila zadatak, dao sam sve od sebe da dođemo do nje i drago mi je i srećan sam. Ne vodim se logikom da ako neko galami misli da je više u pravu. Pre svega sam profesionalac, imam porodicu. Razgovaraćemo i na kraju krajeva doneti najbolju moguću odluku što se tiče Crvene zvezde. Jedno su želje i šta volimo, drugo možda neka realnost”, kazao je Milojević.

Proslava titule će sačekati do poslednje runde, s obzirom na to da će ‘crveno-beli’ u subotu od 20:00 pred praznim tribinama svog stadiona igrati protiv Spartaka.

“Cilj nam je bio da to što pre uradimo. To nam daje komfor da u narednim utakmicama probamo igrače koji apsolutno zaslužuju da igraju. Bez obzira na sve, mi smo Crvena zvezda i daćemo sve od sebe da dobijemo sve utakmice do kraja, bez obzira u kom sastavu budemo bili”, rekao je Milojević.

Milojević je naveo da je Spartak ‘hit’ prvenstva i da je ovo jedna od najboljih sezona subotičkog kluba u istoriji.

On je dodao da mu nije drago što će se utakmica igrati pred praznim tribinama, ali da ne sumnja da će biti puno u pretposlednjem kolu u Novom Sadu, a posebno “na fešti” protiv Voždovca u poslednjem.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *