Ko misli da je Lebron loš neće dobiti posao

Objavljeno: 4.5.2018.


Trener Univerziteta Severna Karolina Sentral Level Moton pita se koga neko može da ceni, ako misli da je Lebron Džejms loš igrač.
Moton je na svom tviter nalogu izneo svoje mišljenje jer je jedan trener hteo da se priključi njegovom timu, ali isti trener mišljenja je da je Lebron precenjen.

“Jedan trener mi je poslao mejl u nadi da će se priključiti mom timu. Pogledao sam njegov tviter i video da on misli da je Lebron precenjen. Ako misliš da je Lebron loš, pa koga bi ti onda doveo?”, napisao je Moton.

Ovaj tvit je odmah otišao viralno i svi su podržali trenera u svom mišljenju, a neki su istakli kandidaturu za mesto u njegovom štabu samo zato što znaju da je Lebron dobar igrač.

Treneru Moton, ja mislim da Lebron dobro igra košarku. Možete mi poslati informacije o plati, a ja ću odmah sutra sesti na avion. Drago mi je što je ovaj intervju prošao dobro i jedva čekam da se priključim vašem timu“, glasila je jedna od poruka upućena Motonu.

Moton je od 2009. glavni trener Univerziteta Severna Karolina sentral, a pre toga je dve godine radio kao pomoćnik na istom univerzitetu, gde je imao i jedine svoje igračke korake.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *