Jokanović: Lična priznanja nebitna, hoćemo u Premijer ligu

Objavljeno: 4.5.2018.


Menadžer Fulama Slaviša Jokanović veruje da će njegov tim ostvariti glavni cilj za ovu sezonu i direktno se plasirati u Premijer ligu.
Jokanović je za april dobio priznanje menadžera meseca u Čempionšipu, a istovremeno je Aleksandar Mitrović proglašen najboljim igračem.

Srpski trener gleda širu sliku od priznanja koje je jedan menadžer meseca dobio

“April je bio odličan mesec. Nije bio lak jer smo igrali protiv ekipa kao što je Milvol, borili se za važne bodove i morali smo da ih osvojimo protiv Sanderlenda koji je igrao bez pritiska. Uradili smo dobar posao, velike zasluge mojim igračima. Idemo na naredni korak”, rekao je za klupsku televiziju Jokanović.

Fulamu je na terenu jedina preostala prepreka u regularnom delu sezone Birmingem, a na tabeli Kardif. Birmingem se mora pobediti uz nadu da će Kardif ispustiti bodove protiv Redinga. Kardif (89) ima bod više od Fulama (88).

“Mislim na nova tri boda, moramo da budemo spremni za novi izazov, Birmingem. Moramo da se spremimo i pobedimo, 91 bod u regularnom delu prvenstva. Imamo malo vremena da se spremimo za borbu za naš cilj” , kaže Jokanović.

On ponavlja da je cilj direktan plasman u Premijer ligu i smatra da njegovi igrači to mogu da ostvare.

“Iskreno, ne borim se za priznanja nego za viši cilj sa svojim igračima i timom, očekujem da ćemo biti uspešni i da ćemo ostvariti svoju glavnu nameru – promocija u Premijer ligu naredne sezone. Lični rekordi u ovom trenutku nisu bitni za nas”, istakao je menadžer Fulama.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *