Funkcioner SNSD-a nazvao okupljanja za Davida “sanatorijumom”

Objavljeno: 4.5.2018.


Da političari u BiH nemaju moralnih skrupula, to nam je odavno bilo poznato, ali da nemaju poštovanje prema žrtvama i mrtvim, to se odavno nije vidjelo, posebno u javnim nastupima.
Posljednji takav ispad napravio je danas Milan Tukić, član Glavnog odbora SNSD-a i nekadašnji predsjednik Kluba Srba u Vijeću naroda Republike Srpske.

Tukić je na društvenoj mreži Tviter svakodnevna okupljanja građana u centru Banjaluke koji traže istinu o smrti mladića Davida Dragićevića nazvao bolesnim i to na način “da Trg Krajine svaki dan u 18 časova postaje sanatorijum”.

Međutim, Tukić se nije zaustavio na tome. Na brojne reakcije pratilaca na toj mreži počeo je na najprizemniji način da vrijeđa i prijeti.

Tukić je jednom novinaru koji je retvitovao sporni tvit uz napomenu “Idiot”, odgovorio prijetnjom “a da ti se idiot malo najebe keve”.

Ništa bolje nisu prošli ni drugi koji su komentarisali ovaj tvit, a naročito brutalan je bio prema novinarima kojima je govorio “mrš”, a nekima komentarisao i fizički izgled, i to sve na Svjetski dan slobode medija.

(Agencije)

One thought on “Funkcioner SNSD-a nazvao okupljanja za Davida “sanatorijumom”

  1. Samo polupismena fukara i nevaspitana seljacina moze ovako nesto izjaviti. Nadajmo se da cete nastaviti s ovim ponasanjem da napokon skinemo te ubice i tu kriminalnu hobotnicu s vlasti. Takvi su napravili aparthejd od RS u kojem mogu slobdno ubijati, pljackati, otimati

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *