Nakon Gmaila i Microsoftov Outlook dobija veći redizajn

Objavljeno: 3.5.2018.


Google je nedavno implementirao veći redizajn u svoj Gmail servis, a sada je došao red na Microsoft da isto učini i za Outlook.
Outlook Calendar dobija opciju podsetnika za plaćanje računa. Outlook automatski skenira email poruke u potrazi za elektronskim računima i kreira kalendar sa obaveštenjima o dospeću naplate. Ova funkcija će biti dostupna za Outlook.com.

Outlook za Windows će nuditi lokacije za događaje i sobe za sastanke, bazirano na Bing petrazi i nedavno korišćenim konferencijskim sobama. Pored ovoga, Outlook za iOS će analizirati lokaciju, adrese destinacije i kretanje saobraćaja, kako bi korisnika obavestio kada je potrebno da krene na sastanak.

Microsoft donosi i nove opcije privatnosti, koje će Outlook Windows i Outlook veb korisnicima omogućiti ili onemogućiti preusmeravanje pozivnica za kalendare.

Outlook sada podržava više vremenskih zona, dok će Outlook Mail za Android i iOS dobiti proxy podršku za konektovanje na servere i dobijanje mailova. Očekuju se i dodatna poboljšanja za Android i iOS verziju Outlooka, a ovo uključuje sinhronizovanje draft foldera, Office Lens, obeležavanje kontakata kao favorizovanih i drugo.

Buduće funkcije će omogućiti blokiranje eksternih sadržaja u emailovima, kao što su prikačene fotografije, dok će dodeljena opcija konačno omogućiti brzo odgovaranje na poruke u specijalnom polju u dnu ekrana.

Izvor: Softpedia

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *