Milica Todorović: Moj dečko Miloš i ja smo šou-program

Objavljeno: 3.5.2018.


Milica Todorović o muzici , emotivnom životu i saradnji sa Kusturicom
FOLK pevačica Milica Todorović ima mnogo razloga da bude zadovoljna! Jedan od njih je što će uskoro obradovati publiku spotom za novi singl “Šou program”, u režiji njenog dečka, koreografa Miloša Paunovića.

– Miloš i ja smo veliki perfekcionisti, pesma je mnogo “luda” i brza i jedva čekam da objavim spot – kaže za naš list Milica. – On je radio i moj prethodni video-klip “Cure privode”.

Na pitanje da li njihova veza ponekad liči na “šou program”, Milica kaže:

– Mislim da svačija veza liči na šou-program. Miloš i ja se fenomenalno slažemo, imam veliku podršku od njega. Apsolutno razume moj posao, razume šou-biznis. Bio je plesač 20 godina, radio je koreografije za mnoge pevače i pevačice.

Mada su dugo u vezi, još ne planiraju brak.

– Nismo pričali o tome – kaže Milica. – Ništa ne volim da planiram. Miloš je, zaista, poseban momak, veoma je duhovit i sa njim se smejem svaki dan. Našli smo se!

Milica Todorović je objavila samo jedan album u karijeri i to 2009, ali planova ima napretek.

– Planiram da objavim kompilaciju sa svim singlovima koje sam snimila do sada. Želim da podvučem crtu i posle toga krenem da radim nešto novo. Već imam gotove pesme za novi album.

Pobednica druge sezone “Zvezda Granda”, koja je igrala Azru u operi “Dom za vešanje” Emira Kusturice, uvek se sa posebnim zadovoljstvo seća saradnje sa slavnim režiserom.

– To je neverovatno iskustvo koje sam doživela sa 16 godina – priča Milica. – Neko sanja o tome ceo život, a mene je Kusta izabrao za glavnu ulogu pored Stevana Anđelkovića. Velika je čast sarađivati sa Kusturicom. To ima težinu i za Moniku Beluči, a kamoli za mene. U početku me je bilo sramota da radim sa njim, jer nikad nisam glumila. Stevan i ja smo bili kao dve guske u magli. Ali kada sam shvatila kakav je čovek, sve je bilo drugačije. Zahvaljujući Kusti, donekle sam sebe pronašla u glumi.

Foto Z. Jovanović

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *