Kija Kockar napustila ,,Zadrugu” kako bi prisustvovala očevoj sahrani!

Objavljeno: 3.5.2018.


UZ TAMBURICU, DRŽEĆI U RUCI NJEGOVE FOTOGRAFIJE Kija je u suzama sahranila oca!
Kija Kockar uputila se u Zrenjanin na sahranu svog oca Miloša, a sa njom je i njen suprug Sloba Radanović. Ona je sinoć završavala govor koji će pročitati kada se posljednji put bude opraštala od oca.

Kristina je prethodnih dana, uz pomoć supruga Slobe, pisala govor za sahranu, a sinoć je, nakon svađe sa Radanovićem, odlučila da ga završi sama.

U emotivnom tekstu koji je započela obraćanjem “Tata”, Kristina je, između ostalog, navela:

– Nisi bio tu na rođendanu, na venčanju – napisala je Kija emotivne riječi svom preminulom ocu.

Kada je saznala da joj je tata preminuo, stjuardesa je otvorila dušu i priznala da ne može da prežali što njen otac nije prisustvovao njenom vjenčanju sa Slobom, budući da tada nisu bili u dobrim odnosima. Ona je otvoreno priznala da sa tatom sve do pred ulazak u “Zadrugu” nije imala redovan kontakt, zbog čega je on propustio mnoge važne trenutke u njenom životu, ali da joj je drago što su barem pred njen ulazak u rijaliti izgladili odnose.
Učesnica je napustila rijaliti na nekoliko sati kako bi se posljednji put oprostila od njega. Na sahranu je među prvima stigao Kijin dečko, Andrija Lazović, kao i njena majka Nadica.
Kijina mama Nadica / FOTO: A. P. / RAS SRBIJA
Andrija Lazović doputovao je iz Budve kako bi prisustvovao sahrani Kijinog oca. Ovo će ujedno biti i njegov prvi susret sa Kristinom od njenog ulaska u rijaliti, ali i sa Slobom. Andrija je donijeo cvijeće, a kada je ugledao Kiju snažno su se zagrlili.
Andrija Lazović / FOTO: A. P. / RAS SRBIJA

Na groblju u Zrenjaninu pojavio se i Miljan Vračević, bivši učesnik “Zadruge”, koji je sa Kijom bio dobar prijatelj u rijalitiju.

Milan / FOTO: A. P. / RAS SRBIJA

On je među prvima došao na sahranu!

Kristina se pojavila u crnoj haljini, tužnog izraza lica, a pored nje je sve vrijeme još uvijek zakoniti suprug Sloba.

FOTO: A. P., SCREENSHOT TV PINK / RAS SRBIJA

– Još uvek nisam svesna šta se dešava. Nikada mi niko blizak nije umro, ne znam ni kako treba da se ponašam. Mnogo mi znači što je Slobodan sa mnom, ipak smo mi i dalje muž i žena, a ovo su jako teški trenuci za mene. Hvala svima koji su došli – rekla je Kija tužnog izraza lica.

Mislim da ocu nisam rekla da ga volim. Samo da mu to nisam rekla. Ima milion stvari koje bih volela da mu kažem, sve što mi se dešavalo, gde sam putovala, šta sam radila, ali to je sve nevažno. Ali jedina stvar koju bih volela da sam mu rekla da ga volim. Mislim da mu to nisam rekla.

FOTO: A. P., SCREENSHOT TV PINK / RAS SRBIJA

Sloba je dodao da je njega, kao i Kristinu, ova tragedija jako pogodila, kao i da nije dovodio u pitanje da će biti uz nju u ovim momentima.

– Mislim da je to najnormalnija moguća stvar bez obzira u kakvim smo odnosima. Nisam ovde ništa iz nekakvog sažaljenja, ili iz tako čega, smatram da to tako treba, trenutak gde se zaboravljaju bilo kakve nesuglasice. Tek kada se neko ovako dogodi shvatiš šta je pravi problem u životu. Naravno da sam bez pogovora odlučio da budem tu. Da nije ona htela, ja bih svakako prisustvovao ovde – rekao je pjevač.

Kristina nije mogla da obuzda suze dok se pripremala da održi govor na posljednjem oproštaju od pokojnog oca, a ispratila ga je uz zvuke tamburice, listajući njegove slike.

FOTO: A. P. / RAS SRBIJA

Iako nije mogla da sakrije tugu smogla je snage da se obrati okupljenima pred početak opela.

FOTO: A. P. / RAS SRBIJA

Izvor: Blic

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *