Facio: Nije svirao dva penala, a onda dao tri minuta nadoknade

Objavljeno: 3.5.2018.


Fudbaler Rome Federiko Facio kaže da je polufinale Lige šampiona korak napred za klub iz Rima, ali i da je njegov tim oštećen za dva penala.
Roma je u revanšu kod kuće pobedila 4:2 posle poraza u prvom meču 5:2 i ukupnim rezultatom 7:6 ispala u polufinalu, ali je u centru pažnje bio i slovenački sudija Damir Skomina.

“Ovo bi trebalo da predstavlja stabilan napredak, moramo da dođemo do ovde i sledeće godine i pokušamo da gradimo na onome što smo postigli. To je nastavak onoga što smo radili do sada i način na koji smo radili je igrajući dobar fudbal”, rekao je posle revanša Facio za Medijaset. 

Ukazao je i na sporne situacije koje su, ispostaviće se, mogle da odnesu prevagu na Olimpiku u korist Rome koja se posle nokauta na Enfildu, kao i protiv Barselone vratila “iz mrtvih”.

“Šteta je zbog ovog što sedesilo dana, posebno zbog dva očigledna penala koja nam nisu svirali. I povrh svega, sudija je dao samo tri minuta nadoknade vremena. Moramo da budemo smireni i izvučemo pozitivne stvari iz onog što smo uradili pored ta dva penala, a onda da podignemo glave i nastavimo dalje”, dodao je Facio.

Foto: Getty

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *