“Bila sam žrtva seksualnog uznemiravanja”

Objavljeno: 3.5.2018.


Glumica Sandra Bulok našla se u središtu pažnje zbog filma “Ocean’s 8” u kom glumi sa Kejt Blanšet, En Hatavej, ali i s Rijanom.
U intervjuu koji je dala za magazin “In stajl” (In Style) govorila je i o pokretu “Vreme je isteklo”, ali i tome da je sama bila žrtva seksualnog uznemiravanja kada joj je bilo 16 godina.

“Lako je dati novac ljudima koji su neverovatno hrabri i otovreni”, rekla je glumica koja je donirala pola miliona dolara pokretu. 

“Pokret ne postoji samo zbog glumaca, već i zbog samohranih majki koje su zlostavljane, maltretirane i seksualno uznemiravane. Naša dužnost je da uradimo sve što je u našoj moći da im pomognemo”, dodala je.

“Mogu sa sigurnošću da kažem da ne postoji osoba koju znam, a da nije doživela neku vrstu uznemiravanja ili ne zna nekoga kome se to dogodilo. Dogodilo se i meni kada sam imala 16 godina. Osećaš se paralizovano… Donedavno je to bila sramota žrtve, a ne počinioca”, rekla je Sandra Bulok.

Ona je dodala da je veoma srećna u vezi sa Brajanom Rendalom. 

“Veoma je ljubazan. Deci je on na prvom mestu, a ja na drugom, ali sam to prihvatila jer je mnogo zabavniji i bolje postupa sa njima od mene.”

O svojoj usvojenoj deci, Luisu (8) i Lejli (5), koju odgaja sa dečkom Rendalom na Beverli Hilsu, pričala je uz suze. Istakla je da ne voli kada neko kaže usvojena deca: “To su naša deca”.

Govoreći o svom novom filmu “Ocean’s 8” navodi da je uživala radeći sa toliko žena.

“Mislili su da mrzimo jedna drugu, ali je bilo baš suprotno. Sa Sarom Pulson je bilo kao u školi kada vam nastavnica kaže ‘dosta sa pičom’, a vi počnete da se smejete i plačete.”

Foto: Getty

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *