Nova LG G7 ThinQ fotografija potvrđuje izrez u ekranu

Objavljeno: 17.4.2018.


LG se sprema da objavi svoj prvi telefon sa izrezom u ekranu, a već je potvrđeno da će uređaj nositi naziv G7 ThinQ.
Već smo videli neke fotografije i rendere koji navodno pokazuju izgled uređaja. Sada imamo novu LG G7 ThinQ fotografiju koja nam daje najbolji uvid u izgled dolazećeg telefona.

Fotografiju donosi Evan Blass, poznatiji kao @evleaks, a izgleda da je deo materijala koji će sam LG koristiti za promociju G7 ThinQ modela. Deluje kao da će novi telefon zaista imati power tatser s desne strane, kao što su to i sugerisali procureli renderi iz prošle nedelje. Ovo predstavlja promenu za LG, jer su svi kompanijini raniji premijum telefoni imali tastere za paljenje na poleđini (sa ugrađenim senzorom otiska prsta). Na G7 ThinQ modelu, senzor otiska ostaje na poleđini, pored sistema sa dve kamere sa led blicem i laserskim autofokusom.

LG G7 ThinQ će biti zvanično predstavljen 2. maja. Prema glasinama, telefon će imati softverski trik koji će omogućavati sakrivanje izreza u ekranu, ukoliko se korisnicima ne bude svideo ovaj dodatak.

Dolazeći telefon će se oslanjati i na AI (Artificial Intelligence) tehnologije, kako bi obezbedio poboljšane funkcije kamere, glasovne komande i drugo.

Izvor: PhoneArena

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *