Nataša Bekvalac i Luka Lazukić daju izjave 24. aprila

Objavljeno: 17.4.2018.


Saslušanje Nataše Bekvalac i njenog supruga Luke Lazukića 24. aprila u Prvom osnovnom tužilaštvu
SASLUŠANjE Nataše Bekvalac i njenog supruga Luke Lazukića protiv koga je ona podnela krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici, zakazano je u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu za 24. april. Tada će oboje dati izjave vezano za to šta se dešavalo minulog vikenda kada je, kako tvrdi pevačica, njen suprug došao pijan kući i legao da spava, a ona mu u mobilnom telefonu našla ljubavne poruke od tri ženske osobe, posle čega je nasrnuo na nju i naneo joj povrede.

Nakon što oni budu saslušani, Tužilaštvo će razmotriti sve dokaze koji postoje i odlučiće u kom pravcu će teći dalji postupak. Postoji mogućnost i da se Lazukiću ponudi da sa Tužilaštvom napravi sporazum o priznanju krivice u zamenu za blažu kaznu. U ranijim, sličnim slučajevima, bila bi izricana kazna kućnog zatvora od godinu dana uz elektronski nadzor.

Advokat Bekvalčeve Nemanja Vlček, iz advokatske kancelarije “Aleksić” rekao nam je da će javnost biti obaveštena o svim sudskim postupcima, nakon što isti budu pokrenuti.

Mada nam je dan ranije kazao da je kod notara overio Natašino ovlašćenje da je zastupa u brakorazvodnoj parnici, te da će ekspresno podneti zahtev za razvod sudu, Vlček to još nije uradio.

U međuvremenu, oglasio se folk pevač Aca Lukas, koga je supruga Sonja 2. septembra prošle godine prijavila policiji da ju je pretukao u stanu, mada je on tvrdio da je nije ni pipnuo.

Foto: Instagram/bekvalceva

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *