Luka Lazukić zbog nasilničkog ponašanja PROTJERAN IZ AMERIKE jer je već TUKAO?!

Objavljeno: 17.4.2018.


Zbog nasiličnog ponašanja i incidenta iz 2011 godine, Luki je TRAJNO zabranjen ulazak u SAD!
Luka Lazukić, suprug pjevačice Nataše Bekvalac, 2011. godine izazvao je incident u Njujorku, nakon čega mu je trajno zabranjen ulazak u Sjedinjene Američke Države.

Naime, Lazukić je prIJe sedam godina uhapšen u Njujorku nakon što je pretukao američkog državljanina u jednom tamošnjem noćnom klubu.

Foto: Instagram

Luka je tada priveden i u policiji je proveo 48 sati, nakon čega je deportovan za Srbiju uz izrečenu kaznu trajne zabrane ulaska u SAD.

Kako saznajemo, do incidenta između Luke i pomenutog mladića došlo je zbog djevojke koja je bila u njegovom društvu, a kojoj je Lazukić uporno prilazio pokušavajući da pleše s njom.

Prije nego što je pretukao Natašu, Lazukić je viđen kako napušta klub sa DVIJE DJEVOJKE!

Luka se prIJe same svađe i napada na Natašu provodio u popularnom prestoničkom klubu, u društvu druga, ali i ženskih osoba. Nakon provoda, vidJeli smo Lazukića kako napušta lokal sa tim drugom, ali i sa dvije djevojke, sa kojima se odvezao u nepoznatom pravcu – otkriva očevidac za ,,Blic”.

Kako je ,,Blic” saznao, tuči je prethodila svađa oko novca, a Nataša je u Lukinom telefonu pronašla i poruke od druge žene. Luka je prije pjevačice imao jedan brak, a kako je sam pričao, bivšu suprugu je uhvatio u krevetu sa drugim muškarcem.

Foto: Nataša I Luka – Instagram @bekvalceva

Lazukiću je uvedena zabrana prilaska Nataši na mjesec dana, nakon što je u Prvom osnovnom sudu na osnovu dokaza ocijenjeno da bi on mogao biti opasan po bezbjednost Bekvalčeve.

Izvor: Blic

Naslovna foto: VESNA LALIĆ / RAS SRBIJA

 

 

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *