Pet vrsta seksa koje morate probati prije nego što se skrasite

Objavljeno: 9.4.2018.


Ljudi se razlikuju, ali ako spadate među osobe koje vole da istražuju i isprobavaju različite stvari pre nego se upuste u ozbiljnu vezu onda pročitajte ovaj tekst.
Naravno, prva stvar koju na koju treba da pazite jeste vaše zdravlje. Ne isplati se rizikovati zbog pola sata užitka. No ako ste dobro ispitali teren i aspolutno ste sigurni, pogledajte koje tipove seksa morate isprobati pre nego što se skrasite.

Seks sa “onim pravim” – mislili ste da je on taj, ali nije. Slomio vam je srce i pitate se da li će seks ikada biti tako dobar. No, kada sretnete zaista onog pravog, znaćete da je ovaj bio samo test koji će vašu vernost učiniti jačom.

Obdareni – oko ovoga su stvoreni mnogi mitovi, te ako vam se puži šansa probajte, inače ćete se uvek pitati koliko veliki je preveliki. Na kraju krajeva, imaćete lično iskustvo da veličina zapravo nije važna.

Loš seks – to je onaj tip seksa nakon kog odmah želite da se istuširate. Pomoći će vam da cenite dobar seks, pa čak i onaj prosečan.

Seks s zvezdom/glumcem/umetnikom – ko ne mašta o tome da bude nečija muza? Kada ste nečija Peni Lejn, osećate se kao centar sveta. A nakon toga jeftino. Ali, uvek će biti zanimljivo iskustvo ili priča. Stoga, budite nečija muza… barem u krevetu.

Seks s mlađim/starijim – postoje stereotipi koji kažu da će vas stariji muškarac obasipati darovima i pažnjom, a s mlađim ćete imati seks danonoćno. No nije loše napraviti komparaciju, mogli biste se iznenaditi s onim što ćete otkriti o muškarcima generalno.

Izvor: METRO-PORTAL

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *