Julija Skripalj dobija novi tajni identitet u Velikoj Britaniji

Objavljeno: 9.4.2018.


Kćerka otrovanog ruskog špijuna Julija Skripalj ne vraća se u Rusiiju, dobiće novi tajni identitet u Velikoj Britaniji




Njihova kuća u Salisburiju biće srušen, kako bi se uništili svi tragovi otrovnog gasa.

Kao što je već poznato bivši ruski špijun Sergej Skripalj više nije u životnoj opasnosti, kao i njegova kćerka Julija te će uskoro zajedno napustiti bolnicu nakon što su otrovani nervnim gasom u engleskom gradu Salisburyju.

Ali, tu njihova borba za život ne završava nego tek počinje, jer su oboje u strahu od novog napada. Za Juliju bi povratak u Rusiju mogao biti poguban tako će navodno njihov dom u Salisburyju biti srušen, kako bi se uništili svi tragovi otrovnog gasa, a strani mediji pišu kako će 33-godišnjakinji Velika Britanija najvjerovatnije ponuditi politički azil. A isto tako i promjenu identiteta.

Julia se tako neće vratiti u svoj stan u Moskvi, moraće se oprostiti od svog ljubimca psa Noira, ali odlazak će joj biti lakše jer nema članova porodice, jer brat Aleksandr i majka Ljudmila su umrli. Ovih su se dana britanski mediji raspisali i o Julijinom tajanstvenom zaručniku, 30-godišnjem Stepanu Vikevu. On se navodno skriva te ima veze s Putinovim tajnim službama, baš kao i njegova majka koja je na čelu Instituta modernih sigurnosnih problema.

(100posto.hr)

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *