Dojava o bombi prekinula koncert Ace Lukasa u “Džungli”

Objavljeno: 9.4.2018.


Dobojskoj policiji sinoć je prijavljeno da je u prostorijama ugostiteljskog objekta “Džungla” u Doboju postavljena bomba, zbog čega je prekinut koncert pjevača Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas.
Pripadnici policije iz objekta su evakuisali sva lica i izvršen je protivdiverzioni pregled, te je utvrđeno da je riječ o lažnoj prijavi.

Na mjesto događaja upućeni su pripadnici Teritorijalne vatrogasne jednice Doboj i radnici Službe hitne pomoći Doma zdravlja Doboj, kao i “Elektro Doboja”.

Pripadnici Policijske uprave Doboj preduzimaju sve potrebne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti prijave i identifikovanja izvršioca, ili izvršilaca izvršenog krivičnog djela lažno prijavljivanje krivičnog djela, ističe se u saopštenju.

Policijska uprava Doboj apeluje da građani na ovaj način ne zloupotrebljavaju policiju i druge uključene subjekte, te napominjemu da svako lažno prijavljivanje krivičnog djela predstavlja krivično djelo za koje je predviđena novčana kazna ili kazna zatvora.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *