Vitinki uručena nagrada za jedno od najuspješnijih preduzeća u kategoriji korporativne društvene angažovanosti

Objavljeno: 29.3.2018.


U Banskom dvoru sinoć su dodijeljene nagrade najuspješnijim preduzećima u privredi Republike Srpske u 2017.godini na manifestaciji, koju je organizovala Privredna komora RS
Gradonačelnik Banja Luke uručio je nagrade najuspješnijim u kategoriji za doprinos razvoju korporativne društvene odgovornosti. Pored brojnih drugih preduzeća i kompaniji „Vitinka“ dodjeljena je nagrada za najuspješnije preduzeće u privredi u RS u 2017.godini.

„Kompanija Vitinka je u prošloj 2017.godini ostala dosljedna u namjeri da podrži brojne kampanje i aktivnosti kao i događaje od značaja za našu zajednicu. Sa svojim starim i novim brendovima i u godinama koje dolaze nastaviće da podržava zdrav način života, biće podrška tokom organizacije brojnih kulturnih manifestacija u zemlji i podržavaće sport i sportske kolektive kako u BIH tako i u zemljama regiona. Drago nam je što smo svake godine učesnici velikih privrednih sajmova a ono na šta smo posebno ponosni su nagrade kao potvrda za kontinuitet kvaliteta za proizvode koji nastaju u kompaniji Vitinka. Kompanija Vitinka iz Kozluka jedan je od značajnijih proizvođača prirodnih mineralnih i izvorskih voda, sokova i osvježavajućih napitaka u Bosni i Hercegovini, i s toga, s punim pravom, već decenijama unazad, nosi epitet jednog od poznatijih domaćih brendova. Hvala Privrednoj komori RS koja je prepoznala rad naše kompanije i sve ono što smo za društvenu zajednicu uradili u godini koja je iza nas.“ izjavio je Mirko Savić, direktor marketinga kompanije pri preuzimanju ove prestižne nagrade.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *