Sting i Šegi objavili novu zajedničku pjesmu!

Objavljeno: 14.3.2018.


Poslije obajvljivanja najavnog singla ,,Don’t Make Me Wait”, koji je naišao na veliku podršku publike i medija, Sting i Šegi objavili su novu pjesmu!
U pitanju je pjesma ,,Morning Is Coming”, a otkrili su i detalje iščekivanog studijskog izdanja ,,44/876”, inspirisanog Jamajkom.

Novo izdanje reflektovaće ljubav koju ovaj dvojac osjeća prema Jamajci – njenoj muzici, duhu ljudi i kulturi. Album dolazi u standardnom digitalnom i CD obliku kao i u digitalnom deluxe i fizičkom super deluxe izdanju.

Šegija i Stinga upoznao je zajednički saradnik, Martin Kircenbaum, trenutno Stingov menadžer. Nakon što je Sting čuo pjesmu na kojoj Šegi radi, odlučili su zajedno da uđu u studio. Inicijalno, plan je bio da snime singl ,,Don’t Make Me Wait”, ali ritam, riječi i melodije obuzeli su ih, pa su riješili da snime još pjesama. Nekoliko nedjelja dvojac je stvarao muziku u Njujorku, gdje su ukomponovali ritam Kariba s tradicionalnim i modernim stilovima, pop elementima i rok energijom.

U studiju su im se pridružili umjetnici s Jamajke i iz Njujorka, kao što su Robi Šekspire, Dvejn ,,iLLwayno” Šipi, Šejne Hosong, Machine Gun Funk, Patexx, Tyrantula, ali i Stingov dugogodišnji gitarista Dominik Miler. Produkcijom se bavio Sting International, s kojima je Šegi sarađivao na pjesmama ,,Boombastic” i ,,It Wasn’t Me”, dok je izvršni producent već spomenuti Martin Kircenbaum.

Preuzeto sa: Noizz.rs; Headliner;

Foto: Instagram – Screenshot @theofficialsting

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *