Ruskinja se porodila u Crvenom moru

Objavljeno: 14.3.2018.


Ruska turistkinja porodila se u Egiptu, u Crvenom moru, a zatim potpuno opišteno izašla išetala iz vode kado da se ništa nije dogodilo.
Trudna ruska turistkinja otišla je na plivanje na plaži Red Sea rizorta u Dahabu u Egiptu, nedaleko od Šarm el Šeika sa suprugom i lekarom čija su specijalnost porođaji u vodi.

Pošto je bila pred porođajem Ruskinja je ceo ovaj događaj verovatno unapred isplanirala, jer osim što je sa njima bio lekar koji je specijalista za porođaj u vodi, činjenica da su imali sa sobom i posudu za posteljicu nije slučajna.

 Trenutak u kojem otac iznosi novorođenče iz vode, dok lekar nosi posudu sa posteljicom, sa kojom je beba i dalje povezana pupčanom vrpcom, zabeležila je aparatom Hadija Hosni El Said, sa terase svog apartmana u istom rizortu. Čim je fotografije postavila na Fejsbuk”, “obišle su svet” neverovatnom brzinom.

Nekoliko trenutaka kasnije, iz mora je izašla i mama novorođene bebe i pridružila se ostatku porodice na plaži, kao da se ništa nije dogodilo.

Dirljive fotografije ovog čina nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, pa ne čudi što su komentari na društvenim mrežama uglavnom pozitivni.

Identitet mame i pol novorođene bebe nisu poznati, ali sudeći po fotografijama, deluje kao da su i mama i beba savršeno zdrave.

Foto: Profimedia

Izvor: Blic

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *