Osmjeh Ane Ivanović govori sve!

Objavljeno: 14.3.2018.


Čuvena srpska teniserka uskoro će se ostvariti u ulozi majke, a o njenoj trudnoći izvještavaju mediji širom svijeta.
Sada je sa svima podijelila detalj sa ulica grada u kom živi, koji je pokrenuo veliki broj komentara, kako to često biva kad je Ana u pitanju.

Ana Ivanović snimila se dok je šetala po Čikagu, a oduševljena što je vejao snijeg, koji joj nimalo nije smetao tokom uživanja na ulicama velikog američkog grada.

Osmijeh na licu nije mogla da sakrije, a evidentno je da joj je stomak svakim danom sve veći, te da više ne može da ga sakrije širokom odjećom.

Da podsjetimo, Ana i fudbaler Bastijan Švajnštajger vjenčali su se u julu 2016. godine, a vjenčanje je održano u Veneciji. Mediji već neko vrijeme govore o tome da će Ana i Bastijan dobiti sina, a sada je otkriven i datum kada će se to destiti. Naime, Anin termin za porođaj je 16. mart!

Iako je ranije rečeno da će se jedna od najljepših srpkinja poroditi u Beogradu, ovo se neće dogoditi. Ana će dijete donijeti na svijet u Čikagu, gdje već duže vrijeme boravi zbog suprugovih obaveza. Takođe je rečeno da će djetetu dati srpsko ime, ali to ipak ostaje da vidimo.

Ubrzo nakon vjenčanja objavila je da se povlači iz svijeta sporta, a tek u novembu prošle godine je zvanično potvrdila da je u drugom stanju.

Preuzeto sa: (Stil,Kurir,Svet.rs)

Foto: Instagram – Screenshot @anaivanovic

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *