Objavljen novi snimak “potjere” za NLO, Pentagon ćuti

Objavljeno: 14.3.2018.


Novi snimak, sa koga je nedavno skinuta oznaka tajnosti, prikazuje neidentifikovani leteći objekat u veoma brzom letu, nedaleko od istočne obale Sjedinjenih Američkih Država, a koga su 2015. godine pratila i snimila dva pilota američkog vojnog vazduhoplovstva.
Nije baš sasvim jasno šta je na snimku, na kome se čuje smeh i vika pilota koji pokušavaju da stignu leteći objekat.

Snimak je, pod nazivom “Go Fast”, objavila organizacija “To The Stars Academy of Arts and Science”, navodi Hafington post.

Ta organizacija navodi da leteći objekat nema krila ni rep, kao i da iza sebe nije ostavljao tragove dima ni plamena. U opisu video-snimka se kaže i da je to snimak ministarstva odbrane SAD, napravljen iz borbenog aviona F/A-18. Pentagon je, međutim, odbio da dâ komentar snimaka.

List Njujork tajms je prošle godine otkrio da su postojali napori Pentagona na identifikovanju vazdušnih fenomena, na šta su vojne vlasti SAD priznale da su prekinule istraživanje neidentifikovanih letećih objekata.

Ovo je drugi sličan snimak koji se pojavio nakon tog priznanja.

“Ovaj video-snimak je dokaz da postoji letelica mnogo naprednija od bilo koje u posedu SAD ili njenih saveznika”, prokomentarisao je snimak bivši vojni obaveštajac u administraciji Džordža Buša i Bila Klintona Kristofer Melon, prenosi Njujork post.

On dodaje da je neobjašnjivo ponašanje američke vlade kada su ovakvi dokazi u pitanju.

“Kada je NLO u pitanju, Ef-Bi-Aj i CIA imaju sličan pristup kakav su imali uoči napada 11. septembra 2001. godine. Ne bave se dovoljno time”, upozorio je Melon.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *