LG G7 stiže u maju, evo i mogućih specifikacija

Objavljeno: 14.3.2018.


Kao što već znamo, LG je stopirao proizvodnju originalnog dizajna G7 telefona, sa idejom da bi trebalo da uradi nešto neobično kako bi privukao standardnog Android korisnika i izdvojio se od ostatka konkurencije.
A prema svemu sudeći implementacija izreza u vrhu displeja se ne može računati u taj novitet, s obzirom da većina ovogodišnjih premijum modela implementira ovakav dizajn.

Mediji iz Južne Koreje sugerišu da će LG G7 biti na tržištu u maju, dok će zvanično predstavljanje telefona biti održano tokom aprila. Izveštaji takođe potvrđuju da će telefon imati izrez u vrhu OLED ekrana, koji bi trebalo da sadrži prednje kamere i različite senzore.

Ostatak specifikacija LG G7 telefona bi trebalo da uključuje Snapdragon 845 čipset, moguće verzije RAM i skladište od 6GB/64GB i 6GB/128GB za G7 i G7+ modele. Kamera sistem na poleđini bi mogao implemenzirati dva 16MP senzora u vertikalnom položaju, sa svim AI funkcijama koje je već imao ovogodišnji V30S model. Baterija bi trebalo da bude u rangu oko 3000mAh.

Kada je cena u pitanju, u zavisnosti od modela očekuje se da bi LG G7 mogao koštati oko 850 do 950 dolara.

Izvor: PhoneArena

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *