Lepa Brena o otmici: Tražili su nam novac za Stefanov leš

Objavljeno: 14.3.2018.


Otmica sina Lepe Brene i Bobe Živojinovića, i dalje je tema o kojoj se često polemiše. Cela javnost digla se na noge 23. novembra 2000, kad je osmogodišnji Stefan uguran u automobil ispred porodične kuće
OTMICA sina Lepe Brene i Bobe Živojinovića, i dalje je tema o kojoj se često polemiše. Cela javnost digla se na noge 23. novembra 2000, kad je osmogodišnji Stefan uguran u automobil ispred porodične kuće na Bežanijskoj kosi.

Folk pevačica i nekadašlji teniski as pet dana nisu znali da li im je sin Stefan živ, a ni 18 godina kasnije, nije utvrđeno ko ga je kidnapovao.

Vlasnica “Granda”ispričala je nedavno da su joj otmičari poručili da ako ne plati dva i po miliona maraka za Stefanov otkup, platiće duplo više za njega mrtvog.

Lepa Brena, inače, ne voli da priča o ovom nemilom događaju, ali je u jednoj emisiji otkrila da su otmičari tražili novac čak i za Stefanov leš.

– Meni je kidnapovano dete 2000. godine. Od tada za mene više ništa materijalno nema nikakav značaj. Ono što možeš novcem da kupiš nije bitno. Nama su tražili dva i po miliona maraka za živog i pet miliona maraka za mrtvog Stefana. O čemu ja sad više da pričam…

Sve su otmice otkrivene, samo nije otkriveno ko je to uradio mom detetu. Ja sam žena koja se više ničega ne plaši. Naravno da imam obezbeđenje, ali to su profesionalni ljudi koji se ne vide, a koji tačno znaju šta treba da rade, objasnila je pevačica.

Foto: Instagram

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *