Kakav dekolte biraju bogati?

Objavljeno: 14.3.2018.


Neko obožava velike, bujne grudi, ali postoje i oni kojima su male i čvrste grudi draže. Istraživanja pokazuju da ukus muškaraca, po pitanju ženskog dekoltea, određuje i stanje u njihovom novčaniku, ali i to da li su gladni ili ne.
Jedno istraživanje je pokazalo da na ukus muškarca muškarca kada su u pitanju ženske grudi, između ostalog, utiču i osećaj gladi, ali i njegova primanja. Naučnici su to shvatili nakon što su sproveli dva eksperimenta. 

U prvom je učestvovalo više od 250 muškaraca s različitim primanjima i iz svih društvenih slojeva. Svakom ispitaniku pokazane su animirane ženske figure s različitim veličinama grudi, a potom su im oni davali ocenu od jedan do pet, u zavisnosti od stepena privlačnosti.

Ispostavilo se da muškarci s malim mesečnim primanjima smatraju da su velike grudi privlačnije, dok su muškarcima koji dobro zarađuju privlačnije manje grudi.

Psiholozi su potom izveli još jedan eksperiment, pomoću kojeg su hteli da utvrde da li i glad utiče na to da li su muškarci skloniji velikim ili malim grudima, s obzirom na to da su grudi asocijacija na porođaj i odgajanje deteta. 

Ispostavilo se da su muškarcima, koji su gledali animacije praznog želuca privlačnije bile velike grudi, dok su oni koji su siti “otkidali” na male grudi.

Foto: Thinkstock

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *