Asimetrija, kašmir i punije ranfle

Objavljeno: 14.3.2018.


Ukoliko svoju garderobu želite da obogatite novim trendom sigurno nećete pogrešiti ako se ove sezone odlučite za topao, udoban džemper
Ukoliko svoju garderobu želite da obogatite novim trendom sigurno nećete pogrešiti ako se ove sezone odlučite za topao, udoban džemper. Ovaj komad odeće lako se uklapa sa ostatkom garderobe, bilo da je predimenzioniran, sa izrezom u nekoj kontrastnoj boji ili sa punijom ranflom. Izbor materijala je veliki, od pletiva specifičnog sjaja koje pomalo podseća na baršun, preko kašmira i vune do drugih prirodnih materijala. Osim neutralne sive, crne i bele, dominiraju jarki tonovi žute, boje maline, plave, kao i ultramoderni tonovi zemlje u kombinaciji sa narandžastom.

Kada je reč o predimenzioniranim džemperima, imajte u vidu da je silueta u drugom planu, što znači da uz ovakve komade odlično idu visoke potpetice. Ukoliko ste visoki i vitki, možete da ga nosite sa uskim farmerkama ili pantalonama, mini ili uskom suknjom do kolena. Ako želite da vizuelno izdužite figuru, ne zaboravite na neki efektan modni dodatak, dugačku ogrlicu ili čizme do kolena u istoj nijansi kao suknja.

Foto: Shutterstock

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *