Sve o sukobu sa Sekom

Objavljeno: 13.3.2018.


Zašto je na prijateljstvo sa koleginicom stavila tačku, Dara Bubamara otkriće večeras u emisiji Ognjena Amidžića – “Amidži šou”
ZAŠTO je na prijateljstvo sa koleginicom Sekom Aleksić stavila tačku, Dara Bubamara otkriće večeras u emisiji autora i voditelja Ognjena Amidžića – “Amidži šou” (Pink, 23.00). Novosadska folk pevačica govoriće i o predstojećem koncertu (21. aprila) u beogradskoj “Štark areni”. Kamen spoticanja u njenom odnosu sa novopečenom ljutom rivalkom bio je Sekin koncert u istoj dvorani, koji je ova zakazala nedelju dana pre Bubamarinog. Plavokosa estradna “čigra” shvatila je to kao izdaju, jer je Aleksićeva znala datum prvog solističkog koncerta svoje prijateljice.

Posle duže medijske pauze, Džej Ramadanovski i Boban Rajović otpevaće premijerno duetsku pesmu koja, kako kažu, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Džej će govoriti i o problemima sa kojima se suočio poslednjih godina. Kod Ognjena, pravo iz najgledanijeg rijalitija “Zadruga”, stiže i estradni menadžer i pčelar Miki Đuričić Kupinski, koji će predstaviti novi “zadrugarski” bend. On će zajedno sa Sanjom Stanković, Nadeždom Biljić i Andrijanom Radonjić izvesti legendarnu numeru Toma Džonsa Sex Bomb.

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *