Sparsima gori pod nogama, sastanak Popovića i Lenarda

Objavljeno: 13.3.2018.


Trener San Antonio Sparsa Greg Popović kaže da će razgovarati sa prvom zvezdom tima Kavajem Lenardom kada se ekipa vrati kući posle poraza od Hjustona 109:93.
“Videću se s njim, videćemo kako se oseća, koliko je spreman, koliko on misli da je spreman. Posle toga ćemo videti šta dalje”,rekao je Popović.

Lenard je zbog povrede odigrao samo devet utakmica ove sezone, a poslednjih dana pisalo se da bi na teren mogao da se vrati u duelu sa Pelikansima u četvrtak. Kavaj kaže da je vozio bicikl i da je vežbao ‘tri na tri’ sa ljudima iz štaba Sparsa kako bi simulirao napor iz mečeva, ali priznao je da jedino utakmice mogu da mu vrate idealnu kondiciju.

“Video sam da se piše da će se vratiti… Znam samo da svi žele da se bore. Imamo karakter. Ako se Kavaj vrati, nadam se da će nam i pomoći. Neće biti lako jer nije igrao skoro dva meseca”,rekao je Toni Parker. 

Sparsi su izgubili 11 od poslednjih 14 utakmica i sada imaju skor 37-30 na desetoj poziciji na Zapadu, a poslednji put u plej-ofu nisu igrali u sezoni 1996/1997.

Izvor: SportKlub

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *