Hilari Klinton zamalo poletjela niz stepenice, telohranitelji je spasili!

Objavljeno: 13.3.2018.


Bivša američka prva dama, državna sekretarka i demokratska kandidatkinja na prošlim predsjedničkim izborima, Hilari Klinton (70), ovih dana se nalazi u Indiji gdje promoviše novu knjigu “Šta se dogodilo”.
Međutim, umalo je ponovila scenario iz Londona gdje je pre pet mjeseci slomila nožni prst.

Ovog puta Klintonova se, silazeći niz stepenice u Indiji, dva puta okliznula, ali su je zadržali telohranitelji koji su je s obe strane čvrsto držali za ruke.

Snimak nezgode je, naravno, na internetu postao pravi hit. Nespretna Hilari je poslije drugog proklizavanja odlučila da za svaki slučaj skine sandale i nastaviti bosa.

Ovo nije prvi put da su kamere zabilježile njene padove. Posljednji je bio u Londonu kada je slomila nožni prst, a tada se pravdala žurbom i visokim potpeticama.

Takođe, u spetembru prošle godine Hilari su prodržavali dok je išla ka kolima, a onda je saopšteno da političarka boluje od upale pluća.

U oktobru 2016. tokom ukrcavanja u avion za Sjevernu Karolinu Klintonova je izgubila ravnotežu, a osam mjeseci ranije u Južnoj Karolini spotakla se na stepenicama dok je obilazila bivše zatvorenike i zavisnike.

Pad iz 2013. imao je malo teže posljedice u svom domu u Vašingtonu je dobila potres mozga. Dvije godine ranije, spotakla se pri ulasku u avion kojim je letjela za Jemen.

Izvor: ATV

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *