Bronkosi odabrali Kinama, Vikizni bi Brisa

Objavljeno: 13.3.2018.


Iako se dugo spekulisalo da Denver želi da dovede Kirka Kazinsa, čak i da ga učini najplaćenijim kvoterbekom ikada, šampion iz 2016. odlučio se da angažuje čoveka koji je u nedavno završenoj sezoni uveo Minesotu u NFC finale.
 Kejs Kinam je imao odličnu sezonu sa 3.547 prebačenih jardi uz 22 pasa za tačdaun i sedam intersepšna, ali nije zadobio poverenje trenera Maika Zimera, koji je odlučio da ga pusti. To su iskoristili Denver Bronkosi, koji su u očajničkoj potrazi za kvoterbekom. Dugo su se povezivali sa Kirkom Kazinsom, čak se spekulisalo da će ga načiniti najplaćenijim igračem ikada, ali su se odlučili za Kinama. Veruje se da je to jeftinija opcija za Bronkose, a i izgleda da ni sam Džon Elvej, koji je svojevremeno od Pejtona Meninga načinio najplaćenijeg slobodnog agenta, nije rad da razbije kasu za Kazinsa.

Tako je pored Klivlenda, još jedan ozbiljan kandidat za dovođenje Kazinsa otpao. Ostali su sada u konkurenciji samo Njujork Džetsi, Arizona Kardinalsi i Minesota Vajkinzi. Ali vicešampion NFC se ne ograničava samo na dojučerašnjeg kvoterbeka Vašingtona. Kontaktirali su Drua Brisa, koji postaje slobodan agent i raspitivali su se za mogućnost njegovog dovođenja. Za sada to ne deluje naročito izgledno, ali nikad se ne zna.

Foto. Getty

Izvor: SportKlub

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *