Vidić: Za Drogbu sam jeo piletinu i junetinu, a za Aguera ribu

Objavljeno: 12.3.2018.


Nemanja Vidić, jedan od najboljih srpskih fudbalera svih vremena, otkrio je detalje tokom perioda koji je proveo u Mančester junajtedu.
Vidić je u Junajtedu igrao devet i po godina, osvojio sve što klupski fudbal ima da ponudi i postao drugi stranac kapiten u istoriji kluba, posle legendarnog Erika Kantone.

Užičanin je u to vreme bio među najboljim defanzivcima na svetu, a činio je neverovatni štoperski tandem sa Riom Ferdinandom.

“Jeo sam dosta piletine, junetine i paste pre utakmica u kojima sam igrao protiv Didijea Drogbe, ali kada bih igrao protiv Serhija Aguera, jeo sam ribu. To je bila prava hrana kako bih izgubio koji kilogram”, otkrio je Vidić kako je izgledala priprema za najbolje napadače na svetu.

On je u okviru programa “Fudbal za mir” koji podržava Premijer liga i Ministarstvo spoljnih poslova Velike Britanije, otputovao u Indiju gde će biti odabrano 10-12 gradova u kojima će se organizovati fudbalska dešavanja.

“Ovo je dobar projekat jer, na primer, u Srbiji i dalje ne postoje dobri objekti. Premijer liga želi da pomogne ovim trenerima da najbolje moguće znanje prenesu klincima. Potrebno nam je da Indija igra fudbal jer kada imate igrače iz ove zemlje, mislim da bi svi bili oduševljeni da igraju u Premijer ligi. Video sam ovu decu, veoma su takmičarski nastrojena i budućnost sigurno postoji”, dodao je Nemanja.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *